Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

Livejournal lager bok til Rowling

De fleste nettsamfunn har en eller flere grupper med HP-fanatikere, det har også Livejournal. Nå er fansen i gang med et storprosjekt, de skal tegne hele bokserien! To illustrasjoner skal tegnes til hvert av kapitlene, og også fra Norge blir det sendt bidrag. Det er fortsatt mulig å søke om ledige kapitler, så hvis du er interresert er det bare å hive seg på! Du kan lese mer om prosjektet her. Når boken er ferdig, skal den gis som gave til JK Rowling. Men husk at fristen er 1. januar 2009, og det koster 5 USD for å være med. Dette er fordi det koster penger å trykke en slik bok.

Takk til MsJ for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt