Either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives.

J. K. Rowling tilbake på bestselgerlistene

Etter at Beedle the Bard ble gitt ut for snaue to uker siden, har boken hoppet rett inn på bestselgerlister flere steder i verden. Her i Norge ligger den nå på andre plass på Boklista, bak Frode Øverlis nyeste Pondus-samling. Da Dagbladet spurte John Erik Riley, Forlagssjefen i Cappelen-Damm, hva J.K.Rowling gjør riktig, svarte han dette: ” Det er veldig gode historier som er effektivt fortalt. Jeg har ment at hun hele tiden har utviklet seg som forteller, og valgt forskjellige måter å skrive på. Denne boka viser at hun behersker andre sjangre også. Det er det som er spennende framover, å se hvor hun tar det videre.”

USA Today kan dessuten fortelle at eventyrboken ligger på første plass på deres bestselgerliste, og The Telegraph skriver at den også har blitt den raskest solgte boken i Storbritannia i 2008, med hele 368,000 kopier solgt etter bare tre dager.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt