Don't kill Cedric! Don't kill Cedric! Who's Cedric - your boyfriend?

MTV- intervju med Emma Watson

MTV stilte nylig Potter-sjernen Emma Watson en rekke spørsmål om filmingen av Deathly Hallows. Hun kunne blant annet fortelle dem at hun enda ikke har diskutert romansen mellom Ron og Hermione med skuespillerkollega Rupert Grint, og at den scenen hun gleder seg mest til å spille inn er den følelsesladede scenen i skogen når Ron kommer tilbake:

”Den scenen som virkelig rørte meg var da Ron sviktet Hermione, da han dro fra henne. Og så er det den fantastiske scenen hvor han kommer tilbake og Hermione bare kaster seg over ham og begynner å slå ham og er ukontrollerbart sint på ham og skuffet over ham fordi han forlot henne. Jeg gleder meg til å filme det fordi det føltes så ekte da jeg leste det.”

Da Maxim Magazine i forrige uke offentliggjorde sin årlige liste over verdens 100 vakreste kvinner, sto Emma Watson som nummer 94.

Takk til The Leaky Cauldron for tipset!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt