This kind of mark can not be seen. It is called love, Harry. Love.

Gratulerer med gårdsdagen!

Ralph Fiennes, mannen som spiller vår alles store fiende, Lord Voldemort, fylte 46 år i går på bittelillejulaften! Fiennes er en anerkjent britisk skuespiller som har spilt i en lang rekke filmer siden han begynte sin karriere i 1990. Han har vunnet mange priser opp gjennom årene, og ble blant annet Oscarnominert for sin rolle i Schindlers Liste i 1993. Ralph Fiennes blir ikke å se på skjermen i Half-Blood Prince, da Voldemort ikke har noen synlig rolle i den, men returnerer forhåpentligvis som Voldemort i Deathly Hallows.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Marte sier:

    Grattis, på etterskudd ;p :p

    Jeg elsker å Lage tegn ^^

  • Hans-Jørgen H sier:

    Ja, det var gøy å høre. En enormt begavet skuespiller det der. Hørte et rykte om at han fikk en såkalt «Spork» som er en blanding av en kniv, gaffel og skje. Ikke dårlig det. Kunne godt tenkt meg en selv. Dere har kanskje hørt om evt flere gaver han fikk? Og hvilken rolle hadde han i Schindlers Liste? Som ivrig «hobby-historiker» har jeg sett filmen flere ganger, men kan ikke huske å ha lagt merke til han.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt