It does not do to dwell on dreams and forget to live, remember that.

Emma Thompson returnerer ikke som Trelawney

For litt siden sa Emma Thompson i et intervju at hun ikke vil returnere som Professor Sybil Trelawney i filmatiseringen av Deathly Hallows. Bakgrunnen for dette er at innspillingen av den rollen er lagt til samme tid som hun skal spille inn oppfølgeren til sin egenproduserte film ”Nanny McPhee”. Nå har Thompson kommentert beslutningen enda en gang, etter at mange fans ble sure fordi hun valgte vekk Harry Potter.

”Jeg mente ikke å være frekk i det hele tatt. Det er så typisk når de tar noe veldig, veldig lite, og gjøre det om til en stor sak. Jeg skulle aldri være i den neste Harry Potter-filmen. Jeg la liksom det bort”

Takk til Mugglenet for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt