Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!

Emma er glad for ekte venner

Å være en superstjerne på nivå med Emma Watson er nok ikke alltid så lett. Vil folk være venner for den personen du er, eller for stjernestatusen? I et intervju sier Emma at vennene hennes ikke godtar at hun vil betale for dem:

De er veldig stolte på den måten, det er en av grunnene til at jeg elsker dem. De ville bli ille til mote hvis jeg skulle betale noe for dem, og de gangene jeg forsøker så sier de ‘Hva er det du driver med? Vi skal betale halvparten!’.

China Daily skriver at Emma opplever både gode og vonde ting med berømmelsen:

Det beste med å være involvert i ‘Harry Potter’ er at du har muligheten til å gjøre en seksåring overlykkelig bare ved å ta dem i hånden og hilse, det er jo så lett. Det koster meg så utrolig lite å å gjøre noen utrolig glad, og jeg har gått avgårde og tenkt ‘Jeg er så vannvittig heldig som er i en posisjon som gjør at folk er glade for å møte meg’. [...] Baksiden ved dette er jo at interressen for ditt privatliv når et nivå som gjør det påtrengende, og måten man blir kritisert på kan være vond å takle. Det kan gjøre deg veldig usikker.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt