After all this time? Always.

Emma designer for veldedighet

Skuespillerene fra HP-filmene er glade i å stille opp for veldedige formål, og Emma Watson er intet unntak. Nå har hun, med blant andre Claire Danes, designet en middagstallerken som skal auksjoneres bort til inntekt for ‘The Blue Peter’s Mission Nutrition Campaign. Formålet er å samle inn penger så organisasjonen kan gi måltider til fattige barn i blant annet Bangladesh, Colombia og Sør Afrika. Auksjonen starter 28. januar på Ebay, og budene starter på 10 pund. Det vil være mulig å by på tallerkenen i 10 dager.

The Leaky Cauldron skriver også at Emma Watson på sin hjemmeside har skrevet at hun IKKE har en YouTubekonto, og at alt som har blitt lagt ut der av ‘Emma’ er falskt. Så vet dere det!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt