Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

Emma har valgt College i England

Emma Watson er kanskje ikke som mange andre 18-åringer, men allikevel tar hun skolen på alvor. The Telegraph rapporterer at Harry Potter stjernen endelig har bestemt seg for hvilket college hun skal begynne på, og det endelig valget falt på Trinity College i Cambridge, England hvor hun skal studere nettopp Engelsk. Mange har spekulert på om Emma kanskje skulle flytte til USA, men en venn av Emma forteller dette til The Telegraph:

«Emma liker idéen med å flytte hjemmefra, men har ikke lyst til å flytte helt til Amerika.»

Emma er en veldig skoleflink jente, og fikk hele 4 A’er på den forrige skolen i Oxford. Artikkelen sier også at det visstnok skal være bra for Emma å flytte til et annet sted, ettersom hun får tankene bort fra kjærlighetslivet og Tom Felton som spiller Draco Malfoy. Kilder sier nemlig at hun har fått følelser for Tom, men han ser på henne kun som en venn. Om dette kun er rykter, vet vi ikke, men det skal ha seg til at The Telegraph ikke alltid er like pålitelig.

Takk til Wizardnews for tipset.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt