I am not worried, Harry. I am with you.

Daniel inviterer Obama-døtrene til Potter-settet

The Daily Beast har publisert et langt og veldig interessant intervju med Daniel Radcliffe.
I det kommer det tydelig fram at han har god oversikt over både amerikansk og britisk politikk, og han snakker også om sitt forhold til homoseksuelle og påstår hardnakket at Twilight-stjerne Robert Pattinson drar flere jenter enn ham. Om som om ikke det var nok, inviterer han også døtrene til Barack Obama på en guidet tur rundt på Harry Potter-settet.

“Jeg vil gjerne bruke denne anledningen til å framsi en offisiell invitasjon til Obama-familien, om at hvis døtrene deres ønsker en privat tur rundt på Harry Potter-settet, vil jeg med glede være deres personlige guide.”

Den nå 19 år gamle skuespilleren har oppholdt seg i USA en stund i forbindelse med sin rolle i Broadway-stykket ”Equus”, men drar om et par uker tilbake til England for å starte innspillingen av Deathly Hallows.

Takk til Mugglenet for tipset!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt