Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!

Matthew Lewis svarer fans

Mandag denne uka, var Matthew Lewis, som spiller Neville i HP-filmene, med på en fanchat hvor han ga mange spennende svar på spørsmål fra fans som deltok i chatten. Han snakket blant annet om det sosiale livet på settet og om livet hans som kjendis. På spørsmål om hvilken scene han gleder seg mest til å spille inn for Deathly Hallows svarte han:

Jeg har ikke fått noe manus enda, så jeg kan ikke være helt sikker på hvordan ting kommer til å ende opp. Men jeg tror nok svaret mitt er ganske forutsigbart likevel: Scenen jeg gleder meg mest til er når Neville svinger sverdet og dreper Nagini. Det kommer til å bli intenst! Faktisk, så kommer til å bli fantastisk. Men jeg kan fortsatt ikke tro at de skal betro meg med et sverd!

Takk til The Leaky Cauldron for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt