Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

Bytte av forumtype på The Hog’s Head

Vi har nå flyttet forumet vårt, The Hog’s Head, til en ny type programvare da den gamle programvarepakken var utdatert og ikke lenger ble videreutviklet. Dette har dessverre ført til at alle dere som var og er medlemmer må gjøre noe aktivt for å få tilgang til forumet igjen.

Først og fremst må du bytte passord! Vi har ikke fått overført noen av de gamle passordene fordi krypterings- og autentiseringsmekanismen er annerledes på det nye forumet. Alle passordene ligger kryptert i databasen vår, og vi aner ikke hvilket passord du opprinnelig hadde, så vi har derfor ikke kunnet løse dette på noen annen måte. Vi ber deg derfor om å bytte passordet ditt HER. Du må legge inn epostadressen du brukte i profilen din, så vil vi sende ytterligere instruksjoner om hvordan du bytter passord til denne epostadressen.

Dernest virker det som at vi av ukjent grunn ikke har fått flyttet over brukerkontoer som har blitt registrert på forumet etter midten av 2007. Vi kan heller ikke garantere for at alle andre kontoer har blitt flyttet over. Du kan prøve å be om passord i henhold til instruksjonen i paragrafen over, men finner ikke systemet vårt epostadressen din i databasen betyr det at kontoen din dessverre ikke har blitt flyttet over. Vi ber deg derfor vennligst om å registrere deg på nytt HER hvis du ønsker å fortsette og delta i diskusjonene på forumet. Ingen av innleggene som har blitt lagt inn har blitt borte, men om du må opprette ny konto kan vi dessverre ikke linke dine gamle innlegg opp mot den nye kontoen din.

Til slutt vil vi be om forståelse for at det kan skje til dels store endringer på layout, farger, språk og lignende på forumet i den nærmeste tiden. Vi har ikke ferdigstilt jobben helt, men valgte å lansere forumet slik det er i dag  sånn at diskusjonene kan fortsette uavbrutt mens vi gjør resten ferdig.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt