Remember my last, Petunia.

Gratulerer, Alan Rickman!

En av de kanskje mest talentfulle skuespillerne i Storbritannia, Alan Rickman, fylte 63 år lørdag 21. februar. Han er for HP-fans mest kjent som Severus Snape, men han har en imponerende rolleliste bak seg. Han startet med å spille terrorist i Die Hard, og spilte fletta av Kevin Costner som slem sherrif i Robin Hood; Prince of Thieves i den grad at de måtte klippe vekk mange av scenene hans. Han har også spilt forelsket og fortvilet i den vakre Sense and Sensability, han har spilt en gretten engel i Dogma, og han medvirket i den fantastiske Love Actually. I den senere tid har han også spilt i Snow Cake, Nobel Son, Sweeney Todd og en rekke andre filmer. Vi gratulerer så mye med dagen!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt