This is why you're not in the Order - you don't understand - there are things worth dying for!

Mann dømt for drapet på Knox

I forrige uke ble 22-årige Karl Bishop dømt til 20 års forvaring for drapet på Robert Knox. Det var i mai i fjor at den unge skuespilleren ble stukket ned og drept utenfor en nattklubb i London. Robert hadde spilt inn sin rolle som Marcus Belby i Harry Potter and the Half-Blood Prince, og skulle også vært med i de neste HP-filmene. Bishop hadde vært i en krangel med broren til Robert, Jamie Knox, og hans venner en uke i forveien, og de havnet i slagsmål også denne kvelden. Da Robert skulle forsvare broren sin, ble han angrepet av Bishop og mistet livet. BBC News skriver at Bishop hadde vane for å gå bevæpnet med kniver, og at han havnet nokså regelmessig i bråk. Han hevdet at han handlet i selvforsvar, men ble altså ikke trodd. Han ble også dømt for å ha skadet andre i slagsmålet.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt