Dumbledore's man through and through.

Matthew Lewis har nå en Twitter konto

Nå har endelig Matthew Lewis, som spiller Neville Longbottom i Harry Potter filmene, fått seg en Twitter konto. Tom Felton som spiller Draco Malfoy har også en Twitter konto, og er jevnlig innom for å svare fans.

Twitter er altså en slags miniblogg, hvor du kan følge andres blogger og skrive max 140 tegn til den du følger. Meld deg på og følg Twitter kontoen til enten Matthew eller Tom, for de svarer faktisk når de kan!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • megan sier:

    Hihi, det er moro med Twitter. Har fulgt Tom Felton nå en stund og det er ganske gøy å lese om hvor mye han elsker å bade, hundene sine, kjærsten sin, cola, cartoonies osv :) Kom igjen alle sammen! Join Twitter!

  • Telonius Parker sier:

    Kan du skrive på mail HVORDAN man poster på Twitter? Skulle ha sendt spørsmål til Lewis.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt