CONSTANT VIGILANCE!

De lateste trollmennene i historien er kåret

Hvem er flinkest, hvem er kjekkest, hvem er tøffest og hvem er…latest? Mania.com har nå kåret de 7 lateste trollmennene i historien, og desverre er Professor Dumbledore blant dem. Begrunnelsen for dette er ifølge Mania.com at han besitter evner andre trollmenn bare kan drømme om, men hva gjør han hver gang Harry, Ron og Hermione er i ferd med å utsette seg for livstruende farer? Jo, han drar bort. Mania.com spekulerer i om han er på ferie, rusler rundt i sitt eget hjem eller sysler med andre hverdagslige ting. Vi, den trofaste fansen, vet selvsagt at dette ikke er tilfelle. Nemlig.
Andre trollmenn som er på listen har selvfølgelig havnet der av gode grunner. Selv om Ulrich of Craggenmoor fra Dragonslayer døde så tidlig i filmen, fortjener han rett og slett å være på listen fordi han dreper drager. Eller kanskje det hadde vært riktig å plassere ham på en liste over de virkelig slemme trollmennene? Undertegnede må si seg enig med Hagrid: ‘Drager ække slemme, de er bare seriøst missforståtte vesner’!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Linn sier:

  Haha, en fantastisk liste! =) *digge*

 • Nico sier:

  Nå er det vel Cracked.com som har laget den lista (ikke mania.com) … På Cracked finnes det for øvrig haugevis med tilsvarende, som det er morro å surfe rundt i.

 • Alex sier:

  er så ikke enig i det
  og GANDALV var også en av de «lateste» trollmennene.
  jaja, det er jo deres mening.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt