Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

Harry Potter, The Exhibition

For de som har tid og mulighet, er det vel bare å pakke kofferten og sette kurs mot Chicago. 30. april åpner den store Harry PotterutstillingenChicago Museum of Science and Industry. Ifølge The Examiner inneholder utstillingen cirka 200 objekter, blant annet kostymer, brillene og den opprinnelige tryllestaven til Harry, hytta til Hagrid og oppholdsrommet til Gryffindor. Det går til og med rykter om at Buckbeak og en Ascromantulaedderkopp kan bli sett der. Utstillingen varer helt til 27. september, og hvis du vil lese mer om utstillingen kan du gjøre det her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Mithril sier:

    Hmm, rart at de ikke har det i London? Var på en liknende utstilling for flere år siden i London, men da var det Ringenes Herre, og det funka bra :) Tror det blir litt for «americanized» hvis det skal stilles ut i USA…

  • tj sier:

    kult, skal prøve å dra dit i sommer :)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt