Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

Premierebillettene til Half-Blood Prince legges ut for salg i KVELD!

The Daily Prophet mottok nettopp en telefonsamtale fra Filweb.no hvor vi fikk opplyst at billettene til premieren på Harry Potter and the Half-Blood Prince vil legges ut for salg senere i dag over telefon og på deres nettsider. Dette ble ifølge dem selv vedtatt på et hastemøte i 8-tiden i kveld da det er såpass mange filmer som skal slippes fram mot og i løpet av sommeren. Serveren til filmweb ville ikke kunnet takle presset som slippet av premierebillettene til HBP ville medført om de hadde blitt lagt ut senere, uten at det ville gått ut over salget av billetter til alle de andre filmene. Billettene vil kun være tilgjengelige over telefon og nett, og det betyr dessverre at det ikke blir anledning til noen køståing for dem som hadde gledet seg til det.

Billettene vil være tilgjengelig fra rundt kl 22.45 på telefon og over internett fra kl 23.30. Telfonnr. til Filmweb er 21 50 48 01, og om dere vil bestille over nett bør dere sitte med nettsiden til Filmweb oppe kl 23.30.

Vi i TDP er like sjokkert som dere, men håper ting vil ordne seg!

OPPDATERING: Dette var selvfølgelig bare en aprilsnarr :)

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt