Don't kill Cedric! Don't kill Cedric! Who's Cedric - your boyfriend?

J.K. Rowling del av G20-møtet i London

Mens 20 av verdens mektigste personer var samlet for å diskutere økonomi torsdag forrige uke, var konene deres invitert til privat middag i statsminister-boligen i London. Flere kjendiser var også med på middagen, og blant dem var vår alles kjære J.K. Rowling- som attpåtil satt rett ved siden av presidentfruen Michelle Obama. Tidligere på dagen hadde hun dessuten underholdt damene med opplesing fra ”Beedle the Bard” i Covent Garden’s Royal Opera House. Både The Telegraph og BBC har skrevet om middagen på sine nettsider, og sistnevnte har dessuten et videoklipp som blant annet viser Jo i det hun ankommer operaen. NRK har også skrevet om denne saken, og britiske Vogue har noen flere bilder fra kvelden.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt