The Dark Lord will rise again with his servant's aid, greater and more terrible than ever he was.

Rykter om skuespillere til rollene som Bagshot og Grindelwald

Nå som innspillingen av Deathly Hallows allerede er i gang, er det ikke rart at det i det siste har dukket opp flere rykter om hvem som skal medvirke i filmen. Sist uke skrev vi at Rhys Ifans har fått rollen som Xenophilius Lovegood, og nå er forslag til to nye roller dukket opp. Det er The Leaky Cauldron som mener at de ganske sikkert kan meddele at det er britiske Hazel Douglas som vil spille rollen som ”History of Magic”-forfatter Bathilda Bagshot i den siste Harry Potter-filmen. Samtidig skriver The Mail Online at det er 20 år gamle Jamie Campbell Bower som skal portrettere den unge versjonen av Dumbledores ungdomsvenn Gellert Grindelwald.

Selv om dette i følge TLC mest sannsynlig er sanne historier, er ingenting bekreftet av Warner Brothers enda, så husk at dette bare er rykter!

Takk til The Leaky Cauldron for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt