He was probably the bravest man I ever knew.

Rupert Grint’s ‘Cherrybomb’ trailer ute nå

For dere som ikke vet det, Rupert Grint har det siste året spilt inn ny film som er ganske så annerledes enn det han har gjort tidligere. Filmen er lenge ettertraktet av oss Rupert Grint fans, og endelig har traileren til ‘Cherrybomb’ kommet ut.

Filmen handler om de 15 år gamle bestevennene Malachy (Rupert Grint) og Luke (Robert Sheehan) som møter drømmejenta Michelle (Kimberley Nixon). Filmen inneholder mye dop, slossing og til og med sex-scener fra Grint sin side. Filmen har allerede blitt spilt på Belfast Film Festival, men det er enda uvisst når (eller om) den kommer på kino her i Norge.

Traileren til Cherrybomb kan du se her!

OBS: Klippet kan inneholde sterke scener!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt