Dear me, what's the use of being a disgrace to the name of wizard if they don't even pay you well for it?

Ny internasjonal ‘Half-Blood Prince’ trailer

Enda en ny trailer har blitt lagt ut på nettet, denne gangen er det Japan som fikk den vist på tv. Traileren har mange av de samme klippene som før, men også lengre scener vises. Traileren er på nesten 2 minutter, og virker ikke like mørk som de foregående trailerne.

Tips fra MTV Movie Blogs.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • tj sier:

    Den var kul :) beste hittil. men en ting lurer jeg på : blir det femtenårs grense på hbp? jeg hakke hørt no særlig spekulasjoner om det.

  • Inger sier:

    Så vidt jeg vet har det ikke kommet noen grense i Norge enda, men i USA har den fått PG. Det betyr at hvem som helst egentlig kan se den, men at det er scener som i filmen som kan være skremmende eller støtende. Til sammenligning hadde OTP PG13, altså at de under 13 ikke får se den alene. Men så er jo USA kjent for å være litt vel overbeskyttende når det kommer til slikt, så vi får nå se! Om noen vet noe om dette så send inn en tips-mail! :)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt