After all this time? Always.

Dan, Rupert og Emma med til det siste

Produsent David Heyman har sagt at både Daniel Radcliffe,Rupert Grint og Emma Watson kommer til å spille i epilog-scenen i Harry Potter and the Deathly Hallows. Den scenen foregår som kjent 19 år etter at selve handlingen i bøkene er over, og så fort er det jo ikke mulig for de tre unge skuespillerne å vokse på noen måneder. Derfor vurderte produsentene tidligere å bruke eldre skuespillere til scenen, men det er nå bestemt at en annerkjent teknologi brukt i filmen «The Curious Case of Benjamin Button» skal brukes i stedet.

«Vi så på forskjellige måter å gjøre det på, andre skuespillere og sånt. Og så så vi The Curious Case of Benjamin Buton og den foreldrings-teknikken, så jeg tror vi prøver den, for det ville føltes grusomt å få andre folk til å ta de rollene helt på slutten» har Heyman sagt til Daily Express.

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Alex sier:

    ?????
    hva er det som er så fælt med å bruke andre skuespillere som «de voksne» harry, ron og hermione?Men hvis de skal bruke den teknikken som de gjorde med Brad så håper jeg at det blir bra !!!
    Har store forhåpninger og gleder meg vilt for den siste filmen

  • Ginny sier:

    Jeg synes det er bra at de bruker de samme:)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt