CONSTANT VIGILANCE!

Filming ved Shell Cottage i gang

Mugglenet har fått inn en leser-rapport fra settet der innspillingen av Shell Cottage-scenene foregår som forteller litt av hvert om hva som skjer på Pembrokeshire om dagen.  Leseren forteller at Warwick Davies (Griphook) og Helena Bonham Carter (Bellatrix) spilte inn en scene der i dag, som bestod i at de først lå på bakken og så gikk mot det lille huset. Hun forteller også at trioen som spiller Harry, Ron og Hermione tok seg tid til å hilse på alle fansene som hadde møtt opp for å se på. To andre nyheter fra innspillingen har også dukket opp; den ene opplyser hvem av skuespillerne som har vist seg på settet, og den andre linker til flere bilder fra Shell Cottage.

Takk til Mugglenet for tipset og linker!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt