Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

Nytt om visning og billetter til ‘Half-Blood Prince’

Vi i TDP har vært i kontakt med Jarle Namtvedt, presseansvarlig for Sandrew Metronome AS. Han sendte i dag disse opplysningene:

NATTKINO PÅ AKERSHUS FESTNING 15. JULI: ”HARRY POTTER OG HALVBLODSPRINSEN”

Sandrew Metronome og Warner Bros. Pictures, i samarbeid Oslo Kino, viser Harry Potter og Halvblodsprinsen onsdag 15. juli kl. 23.00. Filmen vises på stort lerret ved Karpedammen inne på selveste Akershus festning.

Dette blir den aller første sjansen til å se den nyeste Harry Potter filmen i Norge. Og den eneste til å se den i disse stemningsfulle omgivelsene.

Ett 13 x 6 meter stort lerret blir montert for anledningen og festningen pyntet i ekte Harry Potter-stil. Her kan store og små oppleve deler av det fantastiske Harry Potter universet inne i den over 700 år gamle festningen.

Å få vise Harry Potter og Halvblodsprinsen utendørs på Akershus festning er noe vi har drømt om lenge. Vi satser på den største utendørsvisningen i verden av den nye Harry Potter-filmen – og det i helt perfekte omgivelser, sier Line Lønning Andresen, markedsdirektør i Sandrew Metronome Norge.

Det arbeides også med å få skuespillere fra filmen til Norge for å være tilstede under visningen.

Billettene legges ut for salg den 2. juni kl. 9.30 og kan kjøpes på www.oslokino.no eller på en av Oslo Kinos kinoer. Billettpris; 200 kroner.

Visningen er et samarbeid mellom Warner Bros. Pictures, Sandrew Metronome, SAKK (Stiftelsen for Akershus Kunst og Kultur), og Oslo Kino AS.

Takk til Jarle Namtvedt fra SM for mail.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • megan sier:

  omg!! Hit skal jeg så absolutt!! Så vilt digg :) Blir det billettkø til denne også eller bare til kinovisningen 17. juli tror sere?

 • MsJoplin sier:

  Det er hvertfall en jeg kjenner som insisterer på kø for det her, men aner ikke hvor det blir ennå. Sikkert foran Colosseum. Da håper jeg for deres skyld at billettsalget starter før 09:30. :D

 • Inger sier:

  WOOOOOOOOOOOOOOW! Det kommer til å bli så sykt sykt kult! Men….har de tenkt på regn? :s Det blir køståing på meg i hvert fall…men må prøve å få sneket meg unna jobb først.. :P

 • megan sier:

  Nice, da satser jeg på å ta meg en tur innover til oslo også siden det er flere som skal. Når ca. tror dere folk begynner å stelle seg i kø?

 • megan sier:

  Forresten……det står på hjemmesidene til Oslokino at de legger ut billettene til vanlige kinovisningen, onsdag 1.juli. Men der står det at premieren er 15.juli!!!
  Har de byttet datoen for premieren i Norge også uten at vi har fått det med oss, eller er det bare en skrivefeil?

 • Rune sier:

  Datoen er flyttet fra 17til 15 juli ja.
  Det ble omtalt på denne siden 15april.
  http://www.thedailyprophet.no/2009/04/15/ny-dato-for-hbp/

 • megan sier:

  @Rune
  hehe, sorry, den hadde jeg ikke fått med meg. *småflau*
  For avlede oppmerksomheten fra blunderen min—Da blir det først premiere natt til 15, også utevisning på festningen på kvelden den 15. For en digg da det kommer til å bli :)

 • Tonks sier:

  Hei Megan!
  Fra erfaring av, har folk stelt seg i kø siden dagen(e) før. Gjerne på kvelden, så man «sover» utenfor kinoen. Hvis du vil ha gode billetter lønner det seg å komme så tidlig som mulig. Jeg fikk fantastiske billetter til film 2 da jeg kom klokken 06.30, og jeg fikk helt ok billetter til film 5 da jeg kom 22.00 dagen før. Du kan jo ta deg en titt på kvelden før, og sjekke hvor mange som har stelt seg opp:)

  Når det gjelder premieren over hele landet, har jeg sendt en mail til Jarle Namtvedt. Håper på svar så fort som mulig.

 • MsJoplin sier:

  Jeg vil tro at dette på festningen ER premieren i Norge. De setter ikke opp forestilling til på Colosseum en time etter, når de bruker såpass mye penger på å pynte festningen, få hit kjendiser osv osv. Står i artikkelen at dette er for vanlige folk og for kjendiser, ergo ikke førpremiere. Tenker jeg.

 • Anonym sier:

  Hvor mange billetter er det totalt?

 • Anonym sier:

  Jeg tror nok også at den på Akershus er PREMIEREN..det burde den være i hvert fall… Blir såå sykt gøy!! :D Men hvilken kino blir hovedkøen foran montro?

 • Inger sier:

  Det står på Oslokino.no at det blir solgt 1500 billetter til premieren på akershus, og de er unummererte. Med andre ord spiller det egentlig ingen rolle om du er nr 1 eller 1500 i køen :p

 • megan sier:

  Takk for svar alle sammen! :)
  Nå ble alt mye klarere for meg. Et siste spørsmål også skal jeg ikke mase mer. Vet noen hvor mange billetter èn person har lov til å kjøpe i køen nå til tirsdag?

 • Oda sier:

  Håper det er premiere på filmen den 15.juli i hele landet da. :)

 • MsJoplin sier:

  Har det ikke pleid å være maks fire billetter pr person i køen?

 • Inger sier:

  Jeg trodde det var seks billetter per pers? Menmen…en veninne av meg fikk forresten en mail der det sto at køen ville være på Saga, så da blir det vel der det blir mest liv? For se.. :P

 • megan sier:

  Ok, tusen takk folkens. Nå skal jeg slutte å mase :) Ha en fin dag!

 • Mithril sier:

  Det er jo dritkjipt at det er unummerert! Det blir bare kaos! På bokslippet i fjor var det bare et titalls med kølapper, og folk som var langt bak i køen klorte seg inn inngangsdøra og dro ned masse mennesker som hadde stått i flere timer.
  Er det noen som vet hvilken kino som man skal vente utenfor? Og om det selges billetter til den andre premieren på tirsdag? :)

 • MsJoplin sier:

  Det er nok nummererte plasser i køen, men unummererte plasser der filmen vises. Ergo ikke kaos ;) Jeg har fått beskjed fra venninne om at det er telt utenfor Colosseum nå, men om billettene slippes 09:30 uansett er det i grunnen lite poeng å stå der og sulle ;)

 • kømenneske sier:

  Hei

  Jeg skjønner ikke helt hvor køen skal være henn jeg, noen sier Saga andre sier Coloseum. Vet noen sikkert hva det er? =)

 • Hei!

  Var innom og hilste på køfolket tidligere i dag.
  Det er 7 stk av dem nå, og de sitter utenfor Colosseum kino.
  Jeg tror billetter til den ordinære premieren blir lagt ut på onsdag, men tviler sterkt på at det blir et eksklusivt billettsalg for dette på Colosseum da de allerede har satt i gang med dette..
  Synd vi ikke fikk nyss om en dato for billettsalg tidligere. Har de vært for opptatt pga. denne superpremieren? De kunne fått en mye lengre og større kø (PR!)..

  Tror jeg drar ut en tur i kveld..

  (beklager om denne kommentaren ble postet to ganger..)

 • Multe sier:

  Noen som vet når bilettene legges ut for salg i Trondheim!??

 • MsJoplin sier:

  Sindre nevner at billettene til ordinær premiere blir lagt ut på onsdag. Dette gjelder nok for Trondheim også.

 • Agnetha sier:

  Ska dit e ja!!!=)
  Tuusen takk Eirin, glede me kjempemasse!!!!<3

 • Scindre sier:

  Hei igjen!

  Jeg var forøvrig oppom Colosseum kino 0930 i dag for å finne ut av billettsalg til den ordinære premieren på Colosseum. Og, det er ingen som vet når de blir lagt ut enda. Men damen kunne _nesten_ forsikre meg om at de ikke kommer før 2 uker før premieren den 17.

  Køfolket måtte forøvrig bruke maskinene til Colosseum for å bestille selv over internett, da »programmet» deres ikke fungerte..
  Good job, Oslokino!

  (postet denne to steder så alle får med seg at billettene ikke blir lagt ut i morgen likevel..)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt