Dear me, what's the use of being a disgrace to the name of wizard if they don't even pay you well for it?

Forsalget har startet

Besøk Oslokino.no og sikre deg billetter til midnattspremieren på Harry Potter og Halvblodsprinsen!

Oslokino melder også om at forsalget til ordinær premiere 17. juli starter onsdag 1. juli. Dette gjelder altså billetter til alle vanlige kinoer i Oslo, og det betyr sikkert at resten av landet legger seg på samme lista.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Tonks sier:

  Er det bare meg, eller funker ikke billettsalget på oslokino.no? Enda iallefall.

 • Joachim sier:

  Andre enn meg som ikke får bestillt online?

  «Jeg er forøyeblikket ikke satt opp for å selge billetter for denne siden. Vennligst prøv igjen senere» står det når jeg prøver å bestille.

 • Joachim sier:

  Da er jeg visst ikke alene om det da…;)

 • Tonks sier:

  Utrolig irriterende! Står det hos deg, hvor mange billetter som er igjen?

 • Joachim sier:

  Det står at det er 1259 billetter igjen.

 • Joachim sier:

  Jeg ringte med Oslo Kino, og de sa at de hadde noe problem med nettsiden. De prøvde visst å finne feilen, og han ba meg sjekke senere.

 • BellaZenubia sier:

  Er sånn for meg også…kommer ikke gjennom …grrrrrr

 • MsJoplin sier:

  Jeg kom gjennom til slutt, så dere får prøve og prøve og prøve.. :/

 • Joachim sier:

  Nå fungerer det!

 • BellaZenubia sier:

  var nesten gjennom nå…

 • Tonks sier:

  Kinoen har trukket meg for 400 kroner, men har ikke gitt meg noe referansenummer. Da jeg ringte kinoen sa de at ingenting hadde blitt overført fra min side. Så nå sitter jeg 400 kroner blakkere og uten billetter!

 • Scindre sier:

  Hei igjen!

  Det skal ikke mye til før oslokino.no blir overbelastet.
  Vær obs på at du kanskje plutselig sitter der og har betalt for det dobbelte, eller trippelte, av de billettene du egentlig bestilte. Det har skjedd meg flere ganger ved litt for mange forsøk..

  Jeg var forøvrig oppom Colosseum kino 0930 i dag for å finne ut av billettsalg til den ordinære premieren på Colosseum. Og, det er ingen som vet når de blir lagt ut enda. Men damen kunne _nesten_ forsikre meg om at de ikke kommer før 2 uker før premieren den 17.

  Køfolket måtte forøvrig bruke maskinene til Colosseum for å bestille selv over internett, da »programmet» deres ikke fungerte..
  Good job, Oslokino!

 • BellaZenubia sier:

  tonks: det er virkelig drøyt! Klag høylydt og send noen besvergelser også.

 • MsJoplin sier:

  Altså, på nettsida til Oslokino står det at de ordinære billettene legges ut onsdag 1. juli. Folka i kassene er uvitende vesener, åpenbart ;)

 • Tonks sier:

  BellaZenubia: Jeg gjorde det, til en totalt careless kino-mann, som sa at det ikke var noe de kunne gjøre. Jeg ringte banken, og de trakk tilbake beløpet. Nå har jeg sikret meg billetter! :)

  Ser også at det er nummererte sitteplasser (noe jeg trodde det ikke var). Vet noen ca. hvordan salen er lagt opp? Curse you, oslokino.no, ellers hadde mine plasser vært bedre!

 • MsJoplin sier:

  Jeg tror de er nummererte fordi det er default i billettsystemet, ikke fordi det faktisk ER nummererte likevel – de har jo annonsert at det er unummererte plasser. Dette foregår utendørs og ikke i en sal. Jeg vil tro det er satt opp trebenker el.l, evnt at man må sitte på gresset. Dette kan uansett bli kaldt, så ta med sitteunderlag og pledd!

 • Inger sier:

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en koselig, men veldig kort kø utenfor Colloseum. På mine billetter er det ingen plassnummer, så regner med det er tilfeldig at andre har fått det. Gleder meg! :D

 • Voldi sier:

  Nå er billett kjøpt, dette blir bra =)

 • Fawkes sier:

  Helsike, nettet mitt måte selvfølgelig være nede i hele formiddag! Og da jeg først kom inn på nettet var alt utsolgt :(

 • Inger sier:

  Meeen…er dette premieren eller førpremieren? Jeg for min del synes det blir helt merkelig å si at dette er førpremieren…de hadde ikke giddet å lage så mye styr for en FØRpremiere vel?

 • MsJoplin sier:

  Siden de skal invitere noen av skuespillerne etc til denne forestillingen er nok dette i stedet for det som tidligere har vært førpremiere. Men dette er en ekstraordinær premiere da, som midnattsgreiene tidligere.

 • tj sier:

  Halleluju!!! :) jeg fikk billeter!! vet dere hva som hadde vært kult? hvis mange av dere som vanker på denne nettsiden ofte skal til oslo så kunne noen sette opp en the daily prophet post slik at vi kan møte hverandre og sånn. det er bare en tanke.

 • megan sier:

  Da var billettene til 15. juli sikra. Hurra! :D Er det sånn å forstå at det blir vanlig midnattspremiere natten mellom 16. og 17.?
  Eller kommer de da bare til å kjøre kveldsvisninger på den 17.?
  Synes de ikke har vært helt flinke med informasjonen denne gangen….

 • MsJoplin sier:

  Det du har kjøpt billetter til nå er midnattspremieren. Fredag 17. juli er ordinær premiere, som sikkert betyr fra kl 17 eller noe i den dur. Jeg lager en side på forumet, for de som skal være med på midnattspremieren.

 • megan sier:

  Ok, takk skal du ha :) Gleder meg så mye jeg nå!

 • Tonks sier:

  tj: jeg liker ideen din! Kanskje vi skal kjøre på med det!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt