NOT MY DAUGHTER, YOU BITCH!

Treff før/under midnattspremieren!

På oppfording fra en av våre lesere har jeg laget en post på forumet for de som skal være med på midnattspremieren på Akershus festning onsdag 15. juli. Her kan dere avtale å treffe andre fans, diskutere kostymer osv.

Posten finner dere her. Vi sees!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • tj sier:

  ehhm.. ja, jeg får ikke til å registrere meg på forumet men jeg kommer. jeg kommer til å ha en navnelapp eller noe sånt hvor det står «tj» rundt halsen eller på magen. kommer trolig i et galtvort kostyme eller noe sånt. ja, ja folkens, da ses de fleste av oss forhåpentlighvis der. snakkes!!

 • MsJoplin sier:

  Hva skjer når du forsøker å registrere deg?

 • tj sier:

  Når jeg forsøker å poste et innlegg står det at jeg ikke har tilgang til å skrive innlegg. det er kansje fordi jeg aldri mottok noen e-mail på msn addressa mi fra forumet da. men jeg har fått et eget passord og sånt men jeg får det bare ikke til. takk for at du spør :)

 • Anonym sier:

  Vel, en liten skrivefeil fra min side… jeg har registrert meg, men får ikke til å poste innleg :D

 • tj sier:

  det var jeg som skrev forrige kommentar. (glemte å skrive navn)

 • MsJoplin sier:

  Du må aktivere kontoen for å skrive innlegg ja. Jeg har registrert deg nå. Prøv å logge inn på nytt!

 • tj sier:

  takk for det :) fint at du er så hjelpsom =)

 • Anonym sier:

  Harry Potter rollespill nettsida galtvortskolen.net skal også ha et minitreff før (og under) midnattspremieren. Der er det også mange hp fans, kunne jo slått dere sammen så blir det en ekstra stor hp fans gjeng. ;)

 • Anonym sier:

  Er det noen som vet hva slags aldersgrense det blir i Norge? har lurt på det en stund :)

 • Voldi sier:

  Får ikke registrert meg, men jeg kommer ;) Kommer til å ha på kappe og gryffindor-skjerf

 • MsJoplin sier:

  Hvorfor får du ikke registrert deg, Voldi?

 • Voldi sier:

  Vel, når jeg trykker på den knappen som sier at du aksepterer de reglene for forumet, så kommer det en feilmelding om at det ikke går an å åpne siden og at operasjonen ble avbrutt… Etter det står det bare at internet ikke kan vise siden…

 • Voldi sier:

  Kan hende det bare er problemer med nettverket mitt, men…

 • MsJoplin sier:

  Du får prøve igjen i morgen.. Har du prøvd fra flere browsere? Vi får det til herfra skjønner du..

 • Voldi sier:

  Jo, takk. Lastet ned firefox, og da funket det=) Takk for hjelpen :)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt