It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.

Harry Potter kulisser på skinner i Paris

På tirsdag kom det et tog rullende inn på Gare du Nore i Paris, Frankrike, fullpakket med kulisser, skuespillere og dyr fra ‘Harry Potter and the Half-Blood Prince’. Var man så heldig å få med seg hendelsen, kunne man blant annet sett Bonnie Wright (Ginny Weasley) som forteller at en av grunnene til at det ble laget til et slikt opplegg, er for fansen. De skulle få føle at de selv gikk på Hogwarts eller vandret rundt på Dumbledore sitt kontor. Tom Felton (Draco Malfoy) var også tilstede, og forteller at karakterene har utviklet seg mye i de siste filmene og at det er mer kjærlighet i ‘HBP’ enn i de foregående filmene. Toget kjører nå rundt på turné i Frankrike, så er du i nærheten bør du få med deg dette!

For å se hele videoartikkelen, klikk her.

Takk til tj for tips!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt