Don't kill Cedric! Don't kill Cedric! Who's Cedric - your boyfriend?

Mer info om premieren på Akershus festning

Oslokino har lagt ut en side med mer informasjon om hvordan ting blir på Half-Blood Prince premieren natt til 16. juli:

«Dørene åpner kl. 21.30 15. juli. Billetter til denne visningen kan hentes på en av Oslo Kinos åtte kinoer. Det er ingen mulighet for å hente dem på Akerhus festning. Filmen blir vist ved Karpedammen inne på Akershus festning. Det settes opp stoler, men det er ikke nummererte plasser. På området blir det et enkelt kiosktilbud slik at man kan kjøpe brus og mat mens man venter på filmstart. »

Hele artikkelen kan leses her. Dette blir gøy! :D

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Voldi sier:

    YEY! Gjett om jeg gleder meg=) Dette kommer til å bli saker, tenker jeg meg ;)

  • Tonks sier:

    Haha, det er ikke lov å ha med engangsgriller, dyr (greit nok) eller paraplyer. Hahahaa!

  • Inger sier:

    Tro meg, Tonks, jeg lo av det jeg også! :p Vurderte å klippe den inn i nyheten til og med…men tenkte å spare godbiten til de som leser artikkelen.. :P Fantastisk setning når de putter inn så mange forskjellige ting bare :p


Legg igjen en kommentar

Valgfritt