Dumbledore's man through and through.

Intervju med Jessie Cave

22 år gamle Jessie Cave, som spiller Lavender Brown i ‘Half-Blood Prince’ har nylig blitt intervjuet av LA Times. I intervjuet forteller hun blant annet hvor skummelt hun syns det var å være på audition, hvor jordnær skuespillerne på Harry Potter-settet er og hvor stolt familien er av henne. Hun forteller blant annet dette om hva hun måtte gjennom for å få rollen som Lavender:

Intervjuer: Hva måtte du gjøre på din siste audition?

JC: Vi måtte egentlig improvisere i ca. 15-20 minutter, noe som er meget skremmende. Regissøren, David Yates, var der, og det eneste han sa var: «Hei. Høyre. Her er en nydelig tallerken med sjokoladekjeks og du skal gjøre hva du vil med denne kjeksen. Rupert var også i rommet. Han satt på sofaen, og jeg tenkte: «Hva i alle dager skal gjøre med denne kjeksen?!»

Hele intervjuet kan du lese her.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt