If you want to know what a man's like, take a good look at how he treats his inferiors, not his equals.

Premiereevents i Askim!

Er du fra Askim eller omegn? Skal du være hjemme når det er premiere på Harry Potter and the Half-Blood Prince? Og er du glad i grillmat og konkurranser? Da er det bare å stille opp i Askim sentrum klokken 14. I samarbeid med Askim Kino skal det arrangeres tretrollmannsturnering, trollmannssjakk med levende brikker, det blir gratis grillmat og kåring av beste kostyme! Vi har lagt opp til et særdeles spennende og artig arrangement, og håper at det er mange som vil komme til tross for at det er ferie. Den som vinner kostymekonkurransen får 4 gratisbilletter til premieren, og skal også lede forsamlingen fra Askimtorget og opp til kinoen i et trollmannstog. Vel møtt!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt