Draco Malfoy, the amazing bouncing ferret...

TDP (og MsJ) i Aftenposten

June Solberg (28) og Hege-Kristin Beck (23) © Olav Urdahl / AftenpostenNy premiere er på trappene, og vi stikker hodet ut igjen, denne gangen i Aftenposten. Under tittelen Kjæresten må like Harry Potter snakker undertegnende (og hennes kollega Hege-Kristin Beck) om hvordan ondskapen trer mer inn i bøkene (og filmene) jo nærmere slutten vi kommer. Vi rekker også å skyte inn noen ord om det å være HP-purist når det kommer til filmatiseringene.

Journalist Cornelia Kristiansen, også fan, skrev en kommentar om sitt forhold til Harry i papirutgaven (Aftenposten Aften fra onsdag 8. juli), som vi straks skal legge ut. Inntil da, nyt hvordan mine kjærestekriterier brettes ut for hele Norge.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Inger sier:

  Flott intervju! :) Kanskje litt uheldig med tittelen? :P

 • Fleur Delacour sier:

  Blir ikke det helt feil å si at dette er Norges største Harry Potter nettside? Galtvortskolen har over 11.000 registrerte brukere og 4 millioner sidevisninger i mnd.. Hvordan kan dere si at dere er de største npr det ikke er mulig å lage seg en bruker her en gang?

 • MsJoplin sier:

  Galtvortskolen er, som jeg har forstått det, en lukket, interaktiv side hvor man er en figur, går på skole, får karakterer og må bidra aktivt for å være med? En RPG-skole altså?

  Vi er en nyhetsside og et leksikon (Gryff vs Slyth). Norges største (i omfang, kanskje også i besøk?) sådann. Tusenvis av nyheter og hundrevis av sider. Ingen trenger å melde seg inn for å være her, men man kan forøvrig lage seg en bruker på forumet vårt, dersom det er ønskelig :)

 • snapefan sier:

  :D flott intervju! :D


Legg igjen en kommentar

Valgfritt