Where your treasure is, there will your heart be also.

Ny informasjon om utendørsvisningen i Oslo

Helene har sendt mail til Oslo Kino og fått vite følgende om midnattspremieren i Oslo:

Dette foregår ute i friluft, men blir det regn vil det bli delt ut regnponchoer. Det er satt opp klappstoler til alle. Synes ikke de er spesielt ubehagelige, men det samme som kinoseter blir det jo ikke. Dørene åpnes kl 21:30 og det er mulighet for å kjøpe noe å drikke og litt snacks.

To dager igjen, folkens!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • tj sier:

    gleder meeeeeeeg!!!

  • Spn sier:

    Har også hørt rykter om at det skal være et køsystem og at man skal slippes inn i puljer så de som har stått og ventet lenge kommer først inn og får de beste plassene. Blir sikkert litt kaos hvis man slipper inn alle på en gang, er nok en del som kommer til å klore og kave seg fram. Det skjedde ihvertfall på bokslippet… Men siden det er en såpass stor skjerm tipper jeg at man kommer til å se ganske bra uansett hvor man sitter. Jeg gleder meg ihvertfall masse! Og sist jeg så var det meldt regn..


Legg igjen en kommentar

Valgfritt