The Chosen Captain - the Boy Who Scored - Whatever they call you these days.

Følg oss gjennom premierekvelden!

Nå skal vi prøve noe for aller første gang, vi skal gi dere oppdateringer kvelden gjennom på Twitter og på den ferske bildebloggen vår (galleriet vårt er dessverre fortsatt nede etter problemene vi hadde i forrige uke).

Følger dere ikke oss allerede på Twitter, bør dere altså sette i gang nå. Bilder fra kvelden dukker opp etter hvert på denne siden – forhåpentligvis mange og ofte!

ETA: Nå har vi sannsynligvis fikset det slik at bildene også postes til Twitter. Juhu! Følg med!

Premiere om drøye seks timer!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Anonym sier:

  Skal dere skrive en anmeldelse av filmen også? :-)
  Etter å ha lest meningene til flere personer på mugglenet.com virker det som denne filmen skuffer. Vær forberedt på store forandringer fra boka, unødvendige scener (MYE romantikk og et unødvendig angrep på hiet) og lite informasjon om Tom Riddle og horcruxene. Alle sier derimot at skuespillerne og alt det tekniske leverer, i tillegg til at denne filmen er morsom. Vi får vel se den selv og gjøre opp vår egen mening:-)

 • Anonym sier:

  Etter og ha lest litt på mugglenet.com, så har ikke jeg inntrykk av at de ikke liker filmen. Det er enkelte ting folk ikke liker, men det er jo normalt.

  Og noen liker jo ikke filmen, men det er jo også normalt.
  Folk har jo ulike meninger.

 • Anonym sier:

  Men på forumet sier mange at de ikke liker filmen. Mange er uenige selvfølgelig. Filmen har nå fått gode kritikker i utlandet.

 • Anonym sier:

  *Forumet til Mugglenet.

 • MsJoplin sier:

  Jeg elsket filmen!

 • Inger sier:

  Jeg ooooooooooooooooooog!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fy SØREN! Enset nesten ikke regnet…var helt besatt… Fantastiiiisssk! :D :D

 • herminjet sier:

  akkurat kommet hjem, det var en utrolig film! OG regnet da! begynnte akkurat da han døde! det var helt utrolig! akkurat som inger over, merket jeg nesten ikke regnet, øynene mine var bare helt klistet til lerrettet!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt