NOT MY DAUGHTER, YOU BITCH!

Hooper skal ikke lage musikk til Deathly Hallows

Så langt tilbake som i 2007 begynte ryktene å svirre om John Williams og hans Hedwigs theme kanskje skulle vende tilbake i film 7. I et innleggJohn Williams Fan Network sies det (basert på et intervju) at Nicholas Hooper ikke kommer til å lage musikk til den syvende og siste Harry Potter-filmen, og at Hooper synes «en viss komponist, ’som har et navn jeg er godt kjent med’ «, bør avslutte serien «siden han startet den». Grunnen til at han gir seg er, i følge ham selv, at jobben har tæret for mye på familielivet hans.

Enda mer spennende blir dette etter disse uttalelsene fra David Heyman da han ble spurt om John Williams ville komme tilbake for å gjøre film 7:

«Jeg er stor fan av John Williams, han har laget tre av sound trackene og jeg synes han er fantastisk. Han kom på noen av melodiene som har blitt brukt videre. Vi har snakket med John Williams, og mye av det vil være avhengig av timeplanen hans rundt del 2 av Deathly Hallows. Hvis vi kan få det til, og det er en stor ‘hvis’, for hans del og vår; så ja.»

Takk til Mugglenet for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt