Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

Rollelisten til Deathly Hallows begynner å fylles opp

Nå som Half-Blood Prince-filmen endelig er ute, er det Deathly Hallows-nyheter som begynner å rulle inn i internettverden. I løpet av den siste uka har vi blant annet fått bekreftet fire skuespillere som blir å se i de(n) siste Harry Potter-filmen(e). Disse er Jim Broadbent, Imelda Staunton, Stanislav Lanevski og David Ryall (bilde her), og de skal spille henholdsvis Horace Slughorn, Dolores Umbridge, Viktor Krum og Elfias Dodge.

Nyheten om at Imelda Staunton skal være med i DH, kom sammen med en rekke andre interessante opplysninger i et intervju Snitchseeker hadde med David Heyman for en uke siden. Vi får blant annet vite at Bill kommer til å være bitt av en varulv og at Harry ikke er til stede i scenen der Hermione og Ron kysser for første gang.

Takk til The Leaky Cauldron og Mugglenet for tipset!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt