After all this time? Always.

Premierearrangementet i Askim. En sen, men god oppdatering.

At HP-fansen var i ekstase rundt om i landet da ‘Harry Potter and the Half-Blood Prince’ hadde premiere, det er det ingen tvil om. Det var de også i Askim. Sent på kvelden 16.juli sto folk på utsiden av kinoen og sitret av forventning og begeistring. Kinosjef Espen Fossum forteller at billettene ble revet vekk i løpet av minutter, og storsalen var fylt opp med forventningsfulle mennesker i premieremodus.
Dagen etter hadde Askim Kino og TDP et arrangement i Askim sentrum. Desverre for oss hadde ikke avisen fått med seg de pressemeldingene som ble sendt ut, og derfor var det desverre ikke så mange som kom. Men de som hadde fått det med seg, stilte opp med godt humør, spiste pølser, deltok i konkurranser og koste seg. Vi hadde et godt, gammeldags eggeløp, men denne gangen var eggene gullfarget, og skjeen var byttet ut med sopelime. Vi hadde også en Harry Potter-quiz, og kåring av beste kostyme. Her var det søskenparet Benjamin (10 år) og Frida (8 år) som vant, de stilte opp som Death Eater og Ginny Weasley. Detaljene var råbra, Benjamin hadde til og med tegnet et merke på armen som nesten ga meg frysninger! Og noe likere Ginny Weasley enn Frida, dèt skal man lete lenge etter! Søskenparet fortalte at de gledet seg kjempemye til filmen, og mamma Mona fortalte at de skulle begynne å lese ‘Harry Potter and the Deathly Hallows’ allerede den kvelden. Til stor glede for både de små og store i familien! De andre som stilte opp på arrangementet storkoste seg også. Chris Andrè Ruud kunne fortelle til TDP at han visste ikke helt hvor mange pølser han hadde spist, men han trodde det kunne dreie seg om tre. Alt i alt var det en hyggelig dag, med artige konkurranser, super innsats fra deltagere og medhjelpere, og ikke minst en fantastisk, nydelig og gripende film senere på kvelden. Bilder fra arrangementet kommer snart!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt