In the end, it mattered not that you could not close your mind. It was your heart that saved you.

Om alkohol i Half-Blood Prince

Med tanke på alle rare ting mange amerikanere liker å pirke på, er det kanskje ikke så rart at The New York Times nå har skrevet en sak om alle scenene med alkohol i den nyeste Harry Potter-filmen. Heldigvis har de fått med seg flere forskjellige synsvinkler i artikkelen, så alt i alt var det visst ikke så ille med de alkoholscenene likevel. Faren til en 9-åring hadde dette å si om temaet:

» Å prøve å blande inn amerikanske normer fra 2009 inn i dette virker ganske dumt. Dessuten, i en verden der onde trollmenn stadig vekk kidnapper eller dreper folk , er ulovlig drikking det minste problemet deres.»

Takk til Mugglenet for tipset

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt