The Dark Lord will rise again with his servant's aid, greater and more terrible than ever he was.

Trippel feiring, hurra!

550px-Balloons-aj.svgI dag gratulerer vi hele tre personer!

JK Rowling, bedre kjent som Gudinnen Vi Alle Tilber her på The Daily Prophet, fyller i dag 44 år. Det siste året har hun for første gang på lenge ikke vært opptatt med å skrive en ny roman i serien om Harry Potter, desto oftere har hun vært observert på settet til den nye filmen, Half-Blood Prince.

Jo ble i april kåret til verdens mest inspirerende kvinne (hun slo blant annet Oprah Winfrey og Angelina Jolie). Hun har også vist seg å være regnet som svært mektig, og var en naturlig del av G20-møtet som ble avholdt i London i år. På privaten har hun strålt på veldedighetsball, og kjempet en bitter kamp mot tullingen som trodde det var greit å selge sin egen versjon av Harry Potter-leksikonet. Litt opp- og nedturer altså, men i det hele virker det som om vår kjære Jo har hatt et flott år!

The Daily Prophet gratulerer så mye, og sender en 20-pakning med pygmy puffs (spesialdesignet for anledningen i lys turkis) med første ugle!

Vår store helt, Harry Potter selv, har også bursdag i dag. I dag fyller den nå svært så voksne mannen hele 29 år. Snart over i 30-årene altså, iiik! Harry får selvsagt hauger av gratulasjoner av oss, og siden vi allerede var i full sving med pygmy puffene (og fordi Ginny liker dem så godt), så sender vi likegodt en pakke til Harry også. Disse er selvsagt podet til å ligne på snitcher.

Sist, men ikke minst, må vi få gratulere skuespiller Richard Griffiths, som selvfølgelig spiller vår kjære (?) Vernon Dursley. Fint lite vi har sett av ham i HP-filmene i det siste, men det kan se ut som om han har vendt blikket mot tv-filmer for øyeblikket. Den velkjente stemmen er også brukt i animasjonsfilmen Jackboots on Whitehall, som har premiere neste år.  Griffiths fyller i dag 62 år.

Vi gikk tomme for pygmy puffs! MsJ slenger sammen sine berømte cookies med melkesjokolade og peanøtter, og håper det blir en liten trøst.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Jeanette sier:

  Gratulerer me dagen Jo, Harry og Richard!!!!!:D Må også få nevne at jeg også har bursdag i dag, 17 år!!! ;)

 • Tuomas sier:

  Gratulerer, alle! :)

 • Anonym sier:

  GRATULERE ALLE SAMMEN !!

 • GRATULERE ALLE SAMMEN !!

 • Anna sier:

  Gratulerer med dagen alle tre! Må de ha hatt en fin dag:).

 • Susan sier:

  Gratulere selvfølgelig til Jo, Harry og Richard, men vil gjerne legge til en extra gratulant: Joey Ritcher some spiller Ron i A Very Potter Musical. Pussig å få klemt fire HP-bursdager inn på en dato :D

 • Stian sier:

  Og hva med Nilus da? Vi må jo ikke glemme at han fylte 29 også!

 • snapefan sier:

  Grattulerer med dagen som var :D

 • vidaandrea sier:

  Gratulerer hjertelig med dagen, alle tre. Jo, takk for bøkene som for evig tid vil varme mitt hjerte. Harry, takk for alt du har gitt meg. Og Richard – hva skulle vel regissørene gjort uten deg? Den 31. feiret vi med den største kaken jeg hele mitt liv har laget, selvsagt uten at min forvirrede mor skjønte noe særlig av den store feiringen. Gratulerer så masse med overstått, alle sammen; dere glemmes aldri!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt