If you want to know what a man's like, take a good look at how he treats his inferiors, not his equals.

Ruperts nye indie-film trenger distributører

rupert_grintRupert Grint har den siste tiden laget den lille indie-filmen (altså en film som er produsert utenfor de store dominerende filmstudioene) Cherrybomb. Nå er tiden inne for å skaffe seg en distributør som kan få filmen ut til folket. I disse finanskriser er det ikke bare vanlige dødelige som må tenke seg om to ganger (før de f.eks. kjøper seg hele Harry Potter-serien på nytt i lekker, sort innbundet utgave), distribusjonsselskapene har ikke råd til å satse på filmer som de ikke vet kan bli en suksess. Det betyr at mange små filmer aldri vil få den oppmerksomheten de fortjener.

Cherrybomb har blitt vist syv ganger i Europa, og hver gang har forestillingen hvert utsolgt. Fans har startet en underskriftskampanje for å skaffe distributører til filmen, og det kan faktisk fungere! Rupert Grint er jo et trekkplaster for alle Harry Potter-fans, og forhåpentligvis er det en distributør som innser det.

Hvis du vil signere underskriftskampanjen, kan du gjøre det her: CherryBombPetition.com

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt