If you want to know what a man's like, take a good look at how he treats his inferiors, not his equals.

Dan hjelper homofile tenåringer

trevorprojectI følge The Sun har Daniel Radcliffe gitt en «betydelig» sum penger til The Trevor Project, som er en amerikansk hjelpelinje opprettet for å hjelpe lesbiske, homofile, biseksuelle, transseksuelle og «usikre» tenåringer (forkortes med LGBTQ-tenåringer).

I en pressemelding sier Daniel følgende:

Jeg er veldig glad for å kunne støtte The Trevor Project, som redder liv hver dag gjennom sitt viktige arbeid. Det er ekstremt foruroligende å tenke på at selvmord er en av tre hovedårsaker til at unge mennesker dør i 2009, og det er virkelig grusomt å vite at LGBTQ-ungdommer har en selvmordsrate som er opp til fire ganger så høy som sine heterofile likesinnede.

Jeg har et dypt håp om at min støtte kan hjelpe til med å gjøre organisasjonen mer synlig så enda flere fortvilede unge blir klar over Trevor-linjens dyktige rådgivere og de andre ressursene Trevor kan tilby. Det er livsviktig at unge mennesker forstår at de ikke er alene, og kanskje enda viktigere at de forstår at deres unge liv har virkelig betydning.

Jeg kan ikke si annet enn at jeg er virkelig imponert, Daniel! Nok en stjerne i boka til deg!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt