In the end, it mattered not that you could not close your mind. It was your heart that saved you.

Filmene relanseres i utvidet utgave!

HPANA kan informere oss om følgende:

MPAA (Motion Picture Association of America) har i sin siste aldersgrense-bulletin listet opp filmen «Harry Potter and the Sorcerer’s Stone : Extended Edition», som i likhet med originalversjonen har fått aldersgrensen PG.

Warner Bros har i tillegg bekreftet at alle Harry Potter-filmene skal komme i en ny, utvidet DVD/Blu-Ray-utgave, «men dette er ikke offentliggjort ennå».

Siden dette ikke er offisielle nyheter fra Warner Bros (ennå), må vi sette dette som et rykte. Vi kan dog anslå at den første filmen vil komme i ganske nær fremtid, siden den har vært gjennom MPAA. Intet er sagt om lengden på filmene, om det er enda flere scener enn de tidligere slettede scenene som er lagt til osv.

La oss håpe på noe som ligner Lord of the Rings : Extended Edition..

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt