Remember what happened to a boy who was good, and kind, and brave, because he strayed across the path of Lord Voldemort.

Dan takker nei til ny fantasyrolle

hobbitFor alle som kunne se for seg Dan Radcliffe som Bilbo Baggins i de kommende Hobbiten-filmene (er det virkelig NOEN som har tenkt i den retningen?) – vi må nå skuffe dere. Dan har like godt i all offentlighet takket nei til den rollen. Når han i 2011 er ferdig med å spille inn de siste filmene, Deathly Hallows 1 og 2, har han brukt godt over 10 år på rollen som Harry Potter. Han sier til Hero Complex (Los Angeles Times) at han ikke er interessert i noen flere filmer med trollmenn i seg.

Avisen har hatt en avstemming blant leserne over hvem de kunne tenke seg som Bilbo, og før Dan Radcliffe på 3. plass finner vi James McAvoy (faunen Mr Tumnus i Narnia) og David Tennant (Barty Crouch jr i Goblet of Fire).

Dan har sitt valg klart:

«James McAvoy er fantastisk. Jeg synes han burde fått rollen. Jeg har gjort fantasyfilm-greia. Faktisk har han også gjort det, med Narnia, selvfølgelig. Men jeg har gjort det lenger. Han kan ta over. Jeg er ferdig. Jeg tror ikke at noen involvert i filmen ville hatt meg der uansett.»

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Alex sier:

  Tror det er et stort mistake av Dan her!
  grait, går ann å være lei å sånt, men hvorfor ikke være en del av den fantatiske triliogien av ringenes herre (på film) som er 100.0000000 bedre enn Harry Potter filmene(liker mest bøkene syns filmene er litt dårlige).
  Håper han kommer på andre tanker å ombestemmer seg

 • Kristert sier:

  TAKK GUD!

 • Tropo sier:

  Det har jeg aldri sett for meg, og klarer det liksom ikke nå heller. Det hadde blitt krasj.

 • algalad sier:

  Jeg tror Dan har rett. Både at han bør ta en liten pause fra fantasy, både fordi alle tenker på han som Harry og kommer til å gjøre det til han har spilt noe annet.

  Og Hobbiten er forøvrig barneboken som Tolkien skrev som nærmest et forord til Ringenes Herre ;) Bøkene er veldig forskjellige både i skriveform og stil og jeg forventer at filmene også kommer til å bli det. Selv om jeg selvfølgelig kommer til å se Hobbiten når den til slutt blir ferdig. Men jeg håper å se en bedre hobbit..

 • Nico sier:

  Det var nå tre høyst u-hobbit-aktige folk de hadde klart å stemme frem også :P

 • snapefan sier:

  Jeg har aldri sett for meg Dan som Bilbo. (har lest Hobbiten for noen år tilbake, og mener og huske at Bilbo er 50 år….)

 • Spn sier:

  Vel, må innrømme at jeg er glad for at han takket nei, mest fordi jeg syntes han er en halvgod skuespiller.. Mange scener i den siste filmen spilte Dan knallbra (men ikke alle…), så jeg håper han fortsetter i den retningen!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt