Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!

Uglekornsirkel har dukket opp i Wiltshire

kornsirkelEn gigantisk kornsirkel formet som en ugle dukket opp i løpet av én natt på et jorde i Wiltshire, England, nærmere bestemt i Woodborough Hill.

Kornsirkler er kontroversielle. Fenomenet ble først kjent på 70-tallet, selv om den tidligste nedtegnede kornsirkelen var fra 1678. Selv om de fleste i dag mener at alle kornsirkler er lagd av mennesker og på en naturlig måte, er det fortsatt stor usikkerhet og sterkt motstridende teorier om opphavet til disse kompliserte og tilsynelatende uforklarlige formasjonene.

Mange lurer derfor på om også utenomjordiske vesener er fans av Harry Potter, og ser på uglekornsirkelen som en hyllest til Hedwig. Wiltshire er forøvrig kjent som det engelske grevskapet som huser både Stonehenge og Draco Malfoys hjem.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt