After all this time? Always.

Joshua Herdman om ‘Deathly Hallows’ skille og forandringer

For en del uker tilbake hadde MuggleMayhem en konferanse i Storbritannia med skuespillere fra Harry Potter, blandt annet Joshua Herdman, som spiller Goyle i filmene. Her fikk publikum spørre skuespillerne om spørsmål de ville vite svaret på angående den siste filmen, og Joshua røpte to ganske store plots.

Herdman fikk blandt annet et spørsmål om han visste hvor skillet i ‘Deathly Hallows’ skal være, altså når enden av del èn slutter og del to starter. Han fortalte at den nåværende planen er å avslutte del én rett før de blir fraktet til The Malfoy Manor av the Snatchers. Produsentene sier allikevel at hvis de finner en avslutning som passer bedre, bruker de heller denne løsningen. Det er altså ikke bekreftet helt sikkert hvor skillet er.

Et annet spørsmål publikum var nysgjerrige på, var om Herdman’s medskuespiller Jamie Waylett skal returnere i siste filmen, etter hans hasjepisode hvor han ble tatt med hasjplanter i sitt eget hjem for noen måneder siden. Herdman kan bekrefte at Waylett ikke returnerer i film nummer 7, og det ender da med at Herdman selv skal bli den som blir drept i The Room of Requirement. Ikke lenge etter denne konferansen, ble Herdman selv tatt for å røyke hasj, så da gjenstår å se om han faktisk returnerer selv.

Takk til Mugglenet for tips.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Inger sier:

    Uff, synes nesten litt synd på ham! :s Han angrer sikkert noe helt syyyykt nå. Men skjønner at WB ikke kan tillate ham å få være med videre, selv om jeg synes det blir teit at Crabbe skal dø i stedet…


Legg igjen en kommentar

Valgfritt