I am not worried, Harry. I am with you.

Emma Watson blogger om college

Mange rykter har spredd seg på nettet om hvilken skole Emma Watson skal begynne på nå til høsten. I et tidligere innlegg skrev vi i TDP at Emma har valgt Trinity College i Cambridge. Dette var altså bare et rykte fra The Telegraph som ikke viste seg å være sant. Emma har nå oppdatert den offisielle bloggen, hvor hun forteller at livet som college-student på Brown University i USA er fantastisk.

Jeg vet det, ifølge avisene skulle jeg definitivt begynne på både Columbia og Yale, men jeg har endelig kommet til Brown University, og mens jeg ønsker at jeg kunne være på tre steder samtidig må du ikke tro alt du leser! Jeg kom hit sist Tirsdag og jeg har det helt fantastisk. Jeg er fortsatt så glad for å være her. Jeg har allerede møtt så utrolig mange mennesker. Jeg har kommet over jetlaget, og nå gleder jeg meg til at skolen skal starte!

Takk til Mugglenet for tips!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt