Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!

Nordmann Harry Potter-aktuell

Aftenposten skrev i går om Veslemøy Fosse Ree, som straks er aktuell som maskør i den neste Harry Potter-filmen, Deathly Hallows. Vi siterer:

Snart skal Veslemøy ta fatt på et nytt, spennende prosjekt. Harry Potter! Da skal maskøren til England og jobbe med utseendet til en av skapningene i filmen. Vi kommer til å se hennes verk på det store lerretet mot slutten av 2010.

- Vi blir flere hundre på settet, og ingen av oss får røpe noenting. Det er veldig hysj-hysj. Jeg gleder meg aller mest til å leke med spesialeffekter, sier hun.

Å lage spesialeffekter er noe av det morsomste Veslemøy blir bedt om. For noen år siden satt hun hjemme og støpte en liten samling med avkuttede fingre til bruk i filmen Den brysomme mannen. Slikt kan by på uventede hendelser i heimen.

- Jeg la dem i en påleggsboks i kjøleskapet. De andre er kanskje blitt vant til det. Men kjæresten til sønnen min, som den gang bare hadde vært her noen ganger før, visste ingenting. Stakkars, hun skrek opp da hun skulle til å legge avkuttede fingre på brødskiven, forteller Veslemøy og ler.

Artikkelen handler egentlig om gårdstunet til Veslemøy, og er verdt å ta en titt på.

Hva tror dere Veslemøy skal være med på å lage? Hva trenger man maskører til i Deathly Hallows mon tro..

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt