IF WE DIE TO SAVE THEIR LIVES I'LL KILL YOU.

Potter-stjerner på Twitter

Nettsamfunnet Twitter blir stadig mer populært, og selv mange av stjernene fra Harry Potter-filmene har funnet veien til siden. Mugglenet har derfor laget en liste over alle HP-folka som har Twitter, og en liten knapp over listen gjør at du kan legge til alle sammen på en gang. Den siste i Potter-universet som slang seg på Twitterbølgen, var faktisk selveste J.K. Rowling! Riktignok var det bare for å sette en stopper for alle de falske profilene som var opprettet i hennes navn, men hvem vet, kanskje dukker det opp en melding i ny og ne? Meldingen hun skrev var denne:

- Jeg har blitt fortalt at noen har twitret på mine vegne, så jeg tenkte at et kort besøk var det som trengtes for å unngå mer forvirring. Men, jeg burde vel gjøre det klart at selv om jeg kunne twitret uten å stoppe, er jeg redd dere ikke vil høre fra meg så veldig ofte……………for det er penn og papir som er prioriteten min for øyeblikket.

Hva er det hun skriver på???

The Daily Prophet har selvfølgelig sin egen profil på Twitter, følg oss ved å klikke her!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt