Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

Bilder av det som skal bli Hogsmeade i «Wizarding World»

Det foregår kanskje langt vekk, men spennende er det jo likevel å følge med på byggingen av «The Wizarding World of Harry Potter». Forrige måned linket vi til noen bilder av konstruksjonen av Hogwarts Castle, nå har samme side tatt masse bilder av det som etter hvert skal bli Hogsmeade! Orlando Attraction Magazine har dessuten lagt ut en video med masse spennende opptak fra byggeplassen. Masseutvandring til Florida anyone?

Takk til Mugglenet for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • snapefan sier:

    Hvorfor er det ikke lengere bilder i galleriet???

  • snapefan sier:

    Her på denne nettsien altså

  • MsJoplin sier:

    Under en oppdatering av WordPress (som er grunnlaget for siden nå) ble samtlige sider slettet. Vi håpet i det lengste å kunne få opp galleriene ved å gjenfinne bildene i backup,men den gang ei. Så jeg skal ta en ny runde med opplasting når jeg igjen har bredbånd hjemme (= til jul).


Legg igjen en kommentar

Valgfritt