Don't kill Cedric! Don't kill Cedric! Who's Cedric - your boyfriend?

4H arrangerer storkurs i Harry Potters verden

En liten annonse i Romerikes Blad fanget min interesse i dag tidlig:

4h13. – 15. november arrangeres storkurs i Harry Potters verden, i regi av 4H Akershus og Oslo. Teknisk arrangør er Liljen 4H, og arrangementet finner sted på Veståsen skole i Gjerdrum. Påmelding er dessverre allerede avsluttet, men siden arrangementet kun gjelder for 4H-ere, har nok de det gjelder allerede meldt seg på.

Storkurs er et kurs for juniorer og seniorer fra klubbene i 4H Akershus & Oslo. Kurset består av 6-8 enkeltkurs, som går parallelt med hverandre. Hvilke kurs som tilbys varierer fra år til år. Kursene er stort sett praktiske. Eksempler på kurs kan være volleyball, formingsaktiviteter, friluftsliv, teater, dans osv. Har man 4H-prosjekt innenfor temaet/kurset man er på er det en flott mulighet til å komme i gang med 4H-prosjektet sitt. Kurset er også veldig sosialt slik at man får muligheten til å bli bedre kjent med andre kursdeltakere. Kurset holdes på en skole og 4H-erne overnatter i sovepose.

Les mer om kurset på side 8 og 9 i denne PDF-en.

Er det noen av dere som skal være med på storkurset? Vi setter pris på en rapport med bilder fra dere!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt