This is why you're not in the Order - you don't understand - there are things worth dying for!

Dan, Rupert og Tom på Halloween-fest!

halloweenOgså «våre» kjendiser har det moro på Halloween, selv om deres hverdag er mer enn magisk nok. Lørdag var det som kjent feiring av den kvelden i året det er mest logisk å kle seg skummelt og tigge etter godteri, og Dan Radcliffe, Rupert Grint og Tom Felton møtte opp på Harry Potter-festen som ble holdt på  Harry’s Bar i London.

Rupert Grints kostyme var inspirert av A Clockwork Orange, Tom Felton så ut som om han kom rett ut fra Ghostbusters, men Daniel Radcliffe så mer ut som .. Harry. Undercover. Av kommentarene under bildene, ser det ut som at Dan har kledd seg ut som Robert Pattinson. Snedig.

Celebuzz har også flotte bilder av utskårede gresskar, inkludert Harry Potter.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt